Wasabi-tuorejuustosilakat

1. sekoita juusto ja wasabitahna keskenään
2. silakkafileet nahkapuoli alaspäin alustalle
3. suolaa ja tahnaa fileele, käännä file kalannäköiseksi
4. rasvaa matala uunivuoka ja lado kalat siihen (päälle korppujauhoa)
5. 200-asteisessa uunissa 20min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 3600g5174kcal576g0g320.4g0g
Wasabitahna (Yutaka), annos 2g258g738kcal7g136.7g18.1g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton1200g1920kcal96g48g156g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10152g15663kcal1358g369.4g989g0g
Valittu annoskoko5076g7832kcal679g184.7g494.5g0g
Annoskoko puolitettuna2538g3916kcal339.5g92.4g247.3g0g
Arvot/100g100g154kcal13.4g3.6g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=389484