Lihakeitto

Pilko porkkanat lanttu ja sipuli veteen keitä kypsäksi lisää kypsät karjalanpaistilihat niin että keitto pulpahtaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

1m12p05o
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiateria1, (liha, sipuli, porkkana, 1110g)2103g2334kcal258.6g39.9g124g16.8g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1051g796kcal19.7g162.1g2.1g10.5g
Porkkana, keitetty, suolaa 421g140kcal2.6g23.8g0.8g10.9g
Lanttu 601g173kcal6g27.6g1.8g10.8g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Vesi, vesijohtovesi 601g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10152g7048kcal581.6g535.6g258.6g108.2g
Valittu annoskoko5076g3524kcal290.8g267.8g129.3g54.1g
Annoskoko puolitettuna2538g1762kcal145.4g133.9g64.7g27.1g
Arvot/100g100g69kcal5.7g5.3g2.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=451201