Parsapiirakka

Sekoita pohjan ainekset keskenään ja painele korppujauhotettuun piirakkavuokaan.

Esipaista piirakkapohjaa n. 10 min.

Keitä parsat suolalla, sokerilla ja sitruunamehulla maustetussa vedessä n. 5 min.

Lado parsat ja sipuli pohjan päälle.

Sekoita maito/kerma, kananmunat ja mausteet keskenään.

Kaada seos vuokaan.

Ripottele päälle murustettu sinihomejuusto.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Longstrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g42g229kcal0.4g0.4g25g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 8.3g25kcal0.7g4.6g0.2g1.2g
Ruisjauho kokojyväjauho 37g112kcal3.2g20.3g0.7g5.1g
Vehnäjauho puolikarkea 43g149kcal4.4g30.3g0.5g1.5g
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Parsa puhdistettu 167g54kcal4.8g3.3g1g5.8g
Sipuli 33g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Bergader edelpilz sinihomejuusto (Bergader), annos 100g33g113kcal7.2g0.3g9.3g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 67g23kcal2g3.3g0.1g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton3.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1016g1593kcal60.2g129.6g85g29g
Valittu annoskoko508g796kcal30.1g64.8g42.5g14.5g
Annoskoko puolitettuna254g398kcal15.1g32.4g21.3g7.3g
Arvot/100g100g157kcal5.9g12.8g8.4g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179439