Amerikkalainen suklaakakku

Sivele vuoka öljyllä/margariinilla/voilla ja korppujauhota.

Laita uuni 200 C.
Sekoita kuivat aineet (ei sokeri!) kulhossa.

Mittaa vesi kannuun.

Vaahdota rasva ja sokeri erillisessä kulhossa.

Lisää vaahtoon muna kerrallaan.

Lisää taikinaan vuorotellen vettä ja kuivia aineita koko ajan sekoittaen.

Paista 45-60 min.
Pinnan voi koristella tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Sarya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 40%, rainbow/pirkka 66g236kcal0.2g0g26.6g0g
Sokeri 85g344kcal0g84.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu68g85kcal7.5g0.2g6.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 65g222kcal6.6g45.4g0.8g2.3g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Oboy original kaakaojuomajauhe33g123kcal1.3g27.2g0.9g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.3g13kcal0g3.3g0g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten17g55kcal3.9g7.5g3.5g1.8g
Ruisjauho (Myllynparas), annos 60g66g203kcal6.4g40.7g1.3g9.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1016g2580kcal52.4g421.6g78.4g27.4g
Valittu annoskoko508g1290kcal26.2g210.8g39.2g13.7g
Annoskoko puolitettuna254g645kcal13.1g105.4g19.6g6.9g
Arvot/100g100g254kcal5.2g41.5g7.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160182