Raparperirahka piirakka

Munat 7kpl ja makeutusaine vaahdoksi, joukkoon mantelijauho (160g), fiberhusk (1rkl), kookos (2rkl) ja leivinjauhe (1tl).

Pellille 200 astetta, kevyen vaaleanruskeaksi.

Täytteeksi raparperi (tai mitä tahansa marjoja yms) maitorahka (250g) ja kananmuna (1kpl) + makeutusaine.

Levitetään pohjan päälle ja paistetaan loppuun.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Cassius

Cassius sanoi...

Tai siis noiden annoksien määrähän riippuu siitä millasia palasia kukakin leikkaa.. mulla on tapana toi pellillinen vetää 9 osaan ;)

sunnuntai 31.03.2013 klo 17:45

AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 111g37kcal0.8g6.1g0.1g1.6g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g71g426kcal17g4.7g38.3g0g
Maitorahka (rasvaton, pehmeä) (Valio), annos 250g111g67kcal11.1g4.8g0.3g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g2.2g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 2.2g3.9kcal0.1g0.8g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)6.7g0.7kcal0.1g0g0g5.7g
Kananmuna kuoreton 204g291kcal25.5g0.6g20.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1016g1651kcal109.2g34g119.2g14.6g
Valittu annoskoko508g826kcal54.6g17g59.6g7.3g
Annoskoko puolitettuna254g413kcal27.3g8.5g29.8g3.7g
Arvot/100g100g163kcal10.7g3.3g11.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350500