Mangohyydykekakku

Murusta digestivet, sekoita rasva keksin muruihin.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vaahdota kerma.

Lisää joukkoon rahka, tuorejuusto, sokeri, 1 prk mangososetta, sekoita.

Lisää tähän seokseen 4 kpl liivatelehtiä.

Laita hyytymään jääkaappiin muutamaksi tunniksi.

Sekoita 1 prk mangososetta ja 2 kpl liivatelehtiä, laita seos kakun päälle koristeeksi.

Hyydytä jääkaapissa.

Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 80g138kcal6.1g1.8g12g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 80g264kcal1.6g2.4g28g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki100g56kcal8.5g5g0.2g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi80g360kcal5.2g48g16.8g2.5g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton32g230kcal0g0g25.6g0g
Mangosose, Piltti100g60kcal0.4g15g0.4g1g
Sokeri 34g138kcal0g33.9g0g0g
Liivatelehti, gelatiini2.4g8.4kcal2.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1016g2509kcal47.8g212.2g166g7g
Valittu annoskoko508g1255kcal23.9g106.1g83g3.5g
Annoskoko puolitettuna254g627kcal12g53.1g41.5g1.8g
Arvot/100g100g247kcal4.7g20.9g16.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178199