Talvikurpitsakeitto

Halkaise, kuori ja poista siemenet taivikurpitsasta (Butternut squash).

Kuutioi kurpitsa ja laita ne 3 l kattilaan.

Lisää kattilaan puhdistetut ja paloitellut paprikat, chili, sipuli ja vesi sekä kasvisliemikuutio.

Keitä noin 20 minuuttia tai kunnes ainekset ovat kypsiä.

Soseuta keitto tasaiseksi sauvasekoittimella ja lisää limen mehu ja ruokakerma.

Lisää suolaa jos tarvitaan.

Keitto on hyvää niin lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 33g10kcal0.3g1.7g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)4.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Chili paprika punainen15g6kcal0.3g1.4g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g17g6kcal0.1g0.4g0.2g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 67g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 3.7g11kcal0.3g0.5g0.9g0.1g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Talvikurpitsa (butternut squash), annos 100g334g127kcal3.7g27.7g0.3g5.3g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)33g55kcal1g1.3g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1016g433kcal11.6g66.4g13g13.4g
Valittu annoskoko508g216kcal5.8g33.2g6.5g6.7g
Annoskoko puolitettuna254g108kcal2.9g16.6g3.3g3.4g
Arvot/100g100g43kcal1.1g6.5g1.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372792