Omenakakku

Sulata voi, anna jäähtyä.

Sekoitaloput aineet taikinaan, paista voidellussa, leivinpaperilla pingotetussa irtopohjavuoassa 50 min 175 asteessa.

Sekoita kuorrutteen aineet ja kuorruta kakku täysin jäähtyneenä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Anita73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g50g365kcal0.5g0.5g40g0g
Sokeri 43g173kcal0g42.5g0g0g
Muna, annos 60g45g39kcal3.4g0.4g2.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 49g167kcal5g34.1g0.6g1.7g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.9g7.5kcal0g1.9g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 200g71kcal0.3g14.2g0.2g4g
Voi, 1 tl, 5 g15g110kcal0.2g0.2g12g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 30g89kcal5.6g0.8g7.2g0g
Tomusokeri 1dl=60g75g300kcal0g75g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1016g2643kcal30g339.2g125.4g11.4g
Valittu annoskoko508g1322kcal15g169.6g62.7g5.7g
Annoskoko puolitettuna254g661kcal7.5g84.8g31.4g2.9g
Arvot/100g100g260kcal3g33.4g12.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311107