Vihreä kasvisrisotto

Huuhtele ja paloittele parsakaali.

Valuta kikherneet.

Kuumenna syvällä pannulla öljy ja lisää sipulijauhe sekä juustokumina.

Hauduttele hetki ja lisää sitten vesi, parsakaali, pinaatti, kikherneet ja suola ja keittele hiljakseen kypsäksi.

Tarjoa Mozzarellan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 113g39kcal5.2g2.2g0.3g2.8g
Pinaattipakaste 150g56g7.9kcal1.1g0.2g0.3g0.7g
Rypsiöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 75g100kcal6.3g13.2g1.5g3.7g
Juustokumina jeera (), annos 6g1.9g6.6kcal0.3g0.8g0.4g0.2g
Sipuli kuivattu 1.1g3.1kcal0.1g0.4g0g0.4g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Mozzarella 17% (Pirkka)53g123kcal10.5g0.3g8.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Quinoa (Biofair), annos 50g56g210kcal7.4g39.9g3.3g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1017g1014kcal61.8g114g33.2g22.4g
Valittu annoskoko509g507kcal30.9g57g16.6g11.2g
Annoskoko puolitettuna254g254kcal15.5g28.5g8.3g5.6g
Arvot/100g100g100kcal6.1g11.2g3.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207148