Jauhelihajuuresvuoka

Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan (esim.

grillaus- ja paprikamauste toimii aina).

Kuullosta sipuli jauhelihan seassa.

Lisää 3dl vettä ja murenna lihaliemikuutio joukkoon, kiehauta.

Lisää 2,5dl ruokakermaa.

Voitele vuoka rasvalla.

Sekoita peruna-juuressekoitus ja "jauhelihakastike" vuoassa.

Lisää tarvittaessa vettä/ruokakermaa oman maun mukaan.

Halutessasi voit lisätä juustoa päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa tunnin ajan alimmalla tasolla.

Mitä mainioin arkiruoka :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha (Atria), annos 400g100g170kcal20g0g10g0g
Peruna-juuressekoitus (Kesäpöytä apetit), annos 100g250g133kcal3.5g28.5g0.5g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.5g6.2kcal0.3g0g0.5g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g63g100kcal1.9g2.5g9.4g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g1g6.8kcal0g0g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 18g5.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1017g842kcal51.8g63.6g42.4g0.6g
Valittu annoskoko509g421kcal25.9g31.8g21.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna254g210kcal13g15.9g10.6g0.2g
Arvot/100g100g83kcal5.1g6.3g4.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219134