Merimiespihvi naudanpaistista

Käytän tähän merimiespihviin viikonlopulta yli jäänyttä naudan sisäpaistia eli kypsää viipalaoitua lihaa ja oluen sijasta kasvislientä.

Lado viipaloidut perunat, lihat ja sipuli kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Ripottele väliin mausteet ja kaada kasvisliemi vuokaan.

Viimeiseksi perunakerros.

Paista 175-200 asteessa uunissa noin 1h - 1h 20min kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g188g113kcal2.8g24.4g0.2g1.7g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Naudanpaisti 150g167kcal32.5g0g3.9g0g
Kasvisliemikuutio 4.1g13kcal0.4g0.6g1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 113g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 5.3g47kcal0g0g5.3g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.9g3.2kcal0.2g0.6g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.9g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1017g708kcal73g55.6g21g5.2g
Valittu annoskoko509g354kcal36.5g27.8g10.5g2.6g
Annoskoko puolitettuna254g177kcal18.3g13.9g5.3g1.3g
Arvot/100g100g70kcal7.2g5.5g2.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268393