Linssi-kaalikeitto

Kuullota 1 iso sipuli ja 1-2 kynttä valkosipulia.

Lisää 1,5 L vettä ja chilitahna.

Lisää kiehuvaan veteen ensin kaali suikaloituna ja 5 min kuluttua 1,5 dl linssejä.

Kun linssit ovat kiehuneet 10min lisää vielä pakasteparsakaalit ja loraus kermaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 452 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi338g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 2.5g7.5kcal0.2g0.3g0.6g0g
Kaali, valkokaali23g4.7kcal0.3g0.8g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Parsakaali pakaste Rainbow68g14kcal2g1.4g0g1.7g
Keltainen linssi (luomu) (Aduki), annos 100g34g102kcal8.1g16.4g0.4g3.9g
Flora ruokakerma 15%16g24kcal0.3g0.4g2.4g0g
Rypsiöljy 4.5g40kcal0g0g4.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Pirkka), annos 110g1.1g0.8kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1017g398kcal22.6g41g15.8g13g
Valittu annoskoko509g199kcal11.3g20.5g7.9g6.5g
Annoskoko puolitettuna254g100kcal5.7g10.3g4g3.3g
Arvot/100g100g39kcal2.2g4g1.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=376798