Riisi-tonnikalavuoka

Keitä riisi kypsäksi.

Mausta lihaliemikuutiolla ja paprikapulverilla (1 tl). Kaada kypsynyt riisi uunivuokaan ja sekoita sekaan 2-3 purkkia tonnikalaa.

Mielellään eri makuja.

Paista 225 asteessa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 191g692kcal15.5g150.9g1.1g3.2g
Tonnikalaa ja vihanneksia mexicana 185 g (Rainbow)104g135kcal10.4g3.1g9.4g0.5g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]104g125kcal12.5g2.1g7.3g0g
Tonnikala, currykastikkeessa, Rainbow104g104kcal7.3g3.1g7.3g0g
Lihaliemikuutio knorr, annos 10g5.6g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1017g2112kcal91.4g318.4g50.2g7.4g
Valittu annoskoko508g1056kcal45.7g159.2g25.1g3.7g
Annoskoko puolitettuna254g528kcal22.9g79.6g12.6g1.9g
Arvot/100g100g208kcal9g31.3g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383689