Lammaslinssi höystö

1. Kuori ja hienonna porkkanat ja sipulit.

Ruskista jauheliha öljyssä, lisää kasvikset loppuvaiheessa.

Mausta (pippuri, cayanne)

Lisää linssit, vesi (2dl) sekä liemikuutio.

Keitä n. 5min ajan.

Maustaa voi lopuksi maun mukaan esim.

tuoreella mintulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Hhenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 225g458kcal40.2g0g33.3g0g
Linssi, punainen, Go Green112g365kcal27g55.1g1.1g13.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g110g31kcal0.7g6.5g0.2g2.7g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)5.6g15kcal0.7g0.7g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1017g1767kcal138.6g130g71.4g34.4g
Valittu annoskoko509g883kcal69.3g65g35.7g17.2g
Annoskoko puolitettuna254g442kcal34.7g32.5g17.9g8.6g
Arvot/100g100g174kcal13.6g12.8g7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=427122