Jauheliha-kesäkurpitsapaistos

Paista jauheliha öljyssä, laita mausteet ja creme fraiche sekaan, viipaloi kurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita osa tomaateista ja kesäkurpitsat vuokaan.

Sekoita jauheliha ja kasvikset vuokaan, laita loput tomaatit ja juustoraaste vuoan päälle.

Paista 175 asteessa 45 min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g112g191kcal22.5g0g11.2g0g
Kesäkurpitsa197g34kcal0.8g4.9g1.2g1.4g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 56g156kcal1.1g1.7g15.7g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g28g84kcal7.3g0.6g5.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl0.8g7.4kcal0g0g0.8g0g
Jauhelihamauste, annos 15g5.6g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g107g22kcal0.6g4.1g0.3g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1017g988kcal64.6g22.8g70.4g5.8g
Valittu annoskoko508g494kcal32.3g11.4g35.2g2.9g
Annoskoko puolitettuna254g247kcal16.2g5.7g17.6g1.5g
Arvot/100g100g97kcal6.4g2.2g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=464186