Täytetyt kesäkurpitsat

Paista jauheliha.

Lisää tomaattimurska, yksi lihaliemikuutio, tuorejuustoa ja pilkottu kesäkurpitsa.

Keitä hetken.

Halkaise kesäkurpitsat ja täytä kastikkeella.

Ripottele päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Elviira10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 213g62kcal2g9.6g0.8g4g
Jauheliha, sika-nauta 100g221kcal17.5g0g17g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)46g16kcal0.5g3.2g0.2g0.6g
Kesäkurpitsa75g13kcal0.3g1.9g0.4g0.5g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour25g75kcal0.8g1.1g7.5g0.2g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa50g150kcal11.5g0g11.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1018g1075kcal65.2g31.6g74.8g10.6g
Valittu annoskoko509g538kcal32.6g15.8g37.4g5.3g
Annoskoko puolitettuna254g269kcal16.3g7.9g18.7g2.7g
Arvot/100g100g106kcal6.4g3.1g7.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352148