Jauhelihamakaroniloota

Uuni lämpeämään 200 asteeseen.

Keitä makaronit ja paista jauheliha + sipulit.

Voitele uunivuoka ja heitä sekaan makaronit, jauheliha, sipuli, suikalejuurekset ja maito/kananmunasotkotus, jossa on joukossa valkopippuria ja suolaa.

Maito-kananmunasotkotuksen määrä nyt arviona, heitin alunperin 6 kananmunaa + 917g maitoa ja hippasen jäi ylimääräistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 407 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, Myllyn Paras38g131kcal5.1g24.6g1.1g2.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha188g311kcal35.6g0g18.8g0g
Extra neitsyt oliiviöljy (Eldorado), annos 5g2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Kananmuna kuoreton 60g86kcal7.6g0.2g6.2g0g
Rasvaton maitojuoma, laktoositon (Pirkka), annos 200g156g39kcal5.2g4.5g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g38g11kcal0.4g1.8g0.2g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1017g1209kcal108.6g64.8g57g7.8g
Valittu annoskoko509g605kcal54.3g32.4g28.5g3.9g
Annoskoko puolitettuna254g302kcal27.2g16.2g14.3g2g
Arvot/100g100g119kcal10.7g6.4g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=401042