Amerikkalainen suklaakakku

Sivele vuoka öljyllä/margariinilla/voilla ja korppujauhota.

Laita uuni 200 C.
Sekoita kuivat aineet (ei sokeri!) kulhossa.

Mittaa vesi kannuun.

Vaahdota rasva ja sokeri erillisessä kulhossa.

Lisää vaahtoon muna kerrallaan.

Lisää taikinaan vuorotellen vettä ja kuivia aineita koko ajan sekoittaen.

Paista 45-60 min.
Pinnan voi koristella tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Sarya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 40%, rainbow/pirkka 665g2360kcal2.1g0.1g265.8g0g
Sokeri 847g3439kcal0g846.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu678g854kcal74.6g2g61g0g
Vehnäjauho puolikarkea 648g2223kcal66g453.5g7.8g22.7g
Leivinjauhe 50g88kcal2.6g18.8g0g0.2g
Oboy original kaakaojuomajauhe332g1229kcal12.6g272.4g9g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g33g133kcal0g32.9g0g0g
Vesi997g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten166g548kcal39g74.8g34.9g18.3g
Ruisjauho (Myllynparas), annos 60g665g2027kcal64.5g407.3g13.3g96.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10160g25800kcal522.8g4216.4g783.6g275.2g
Valittu annoskoko5080g12900kcal261.4g2108.2g391.8g137.6g
Annoskoko puolitettuna2540g6450kcal130.7g1054.1g195.9g68.8g
Arvot/100g100g254kcal5.1g41.5g7.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160182