Mangohyydykekakku

Murusta digestivet, sekoita rasva keksin muruihin.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vaahdota kerma.

Lisää joukkoon rahka, tuorejuusto, sokeri, 1 prk mangososetta, sekoita.

Lisää tähän seokseen 4 kpl liivatelehtiä.

Laita hyytymään jääkaappiin muutamaksi tunniksi.

Sekoita 1 prk mangososetta ja 2 kpl liivatelehtiä, laita seos kakun päälle koristeeksi.

Hyydytä jääkaapissa.

Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 799g1384kcal60.8g18.4g119.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 799g2639kcal16g24g279.8g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki999g560kcal84.9g50g2g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi799g3597kcal52g479.6g167.9g24.8g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton320g2302kcal0g0g255.8g0g
Mangosose, Piltti999g600kcal4g149.9g4g10g
Sokeri 340g1379kcal0g339.4g0g0g
Liivatelehti, gelatiini24g84kcal20.5g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10160g25089kcal476.4g2122.6g1658.8g69.6g
Valittu annoskoko5080g12544kcal238.2g1061.3g829.4g34.8g
Annoskoko puolitettuna2540g6272kcal119.1g530.7g414.7g17.4g
Arvot/100g100g247kcal4.7g20.9g16.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178199