Parsapiirakka

Sekoita pohjan ainekset keskenään ja painele korppujauhotettuun piirakkavuokaan.

Esipaista piirakkapohjaa n. 10 min.

Keitä parsat suolalla, sokerilla ja sitruunamehulla maustetussa vedessä n. 5 min.

Lado parsat ja sipuli pohjan päälle.

Sekoita maito/kerma, kananmunat ja mausteet keskenään.

Kaada seos vuokaan.

Ripottele päälle murustettu sinihomejuusto.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Longstrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g417g2292kcal4.2g4.2g250.1g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 83g253kcal7.3g46.2g1.6g11.6g
Ruisjauho kokojyväjauho 367g1115kcal32.1g203.2g7g51g
Vehnäjauho puolikarkea 434g1487kcal44.2g303.4g5.2g15.2g
Vesi, vesijohtovesi 167g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g8.3g0kcal0g0g0g0g
Parsa puhdistettu 1667g540kcal48.3g33.3g10g58.4g
Sipuli 333g101kcal4.2g16g0.7g5.7g
Bergader edelpilz sinihomejuusto (Bergader), annos 100g333g1130kcal71.7g3.3g93g0g
Kananmuna kuoreton 550g785kcal68.8g1.7g56.4g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 667g226kcal20.4g32.7g0.7g0g
Mustapippuri 10g28kcal1.1g3.8g0.3g2.7g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton33g7kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10160g15929kcal604.8g1296.6g850g289.2g
Valittu annoskoko5080g7965kcal302.4g648.3g425g144.6g
Annoskoko puolitettuna2540g3982kcal151.2g324.2g212.5g72.3g
Arvot/100g100g157kcal6g12.8g8.4g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179439