Suklaakääris

Vatkaa keltuaiset ja makeutusaine (laitoin 1dl) paksuksi vaahdoksi.

Lisää kaakaojauhe, leivinjauhe + vaniljasokeri.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Lisää valkuaisvaahto keltuaisiin varovasti käännellen.

Levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 180 asteessa n. 10 - 13 min. Älä paista liian kauaa, muuten reunoista tulee kuivaa korppua.

Kun levität taikinaa pellille, huolehdi ettei keskelle jää paksumpaa kohtaa.

Täyte:

Sulata kattilassa tumma suklaa kerman sekaan, mutta ÄLÄ keitä.

Vie pakkaseen jäähtymään noin 15min.

Vatkaa kuohkeaksi.

Levitä pohjan päälle, kääri rullalle ja nauti=)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Jennamar86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2632g3754kcal329g7.9g269.8g0g
Canderel makeutusjauhe80g306kcal2.3g74.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g32g128kcal0g31.6g0g0g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 80g295kcal14.8g8.8g17.3g24.2g
Kuohukerma,valio,2dl1595g5423kcal31.9g47.8g558.2g0g
Ecuador premium cocoa 70% raspberry pieces, annos 12.5g622g3228kcal44.8g207.1g247g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10160g26408kcal849.8g785g2184.6g48.8g
Valittu annoskoko5080g13204kcal424.9g392.5g1092.3g24.4g
Annoskoko puolitettuna2540g6602kcal212.5g196.3g546.2g12.2g
Arvot/100g100g260kcal8.4g7.7g21.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198580