Tarte Tatin

1. Sekoita kuivat aineet ja huoneenlämpöinen voi monitoimikoneella murutaikininaksi.

Lisää muna ja vesi.

2. Sulata voi ja sokeri valurautapannulla.

Paloittele omenat isoiksi lohkoiksi ja lado voi-sokerisulan päälle.

Sekoittele ja anna omenoiden karamellisoitua heti.

Ota pannu levyltä.

3. Lusikoi taikina omenoiden päälle ja peitä ne ohuella kerroksella.

Paista omenatorttua uunissa n. 20 minuuttia 225 asteessa.

4. Irrota torttu reunoilta ja kumoa ylösalaisin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen375g2701kcal3.8g3.8g300.1g0g
Kananmuna kuoreton 3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g3501g1191kcal7g248.6g10.5g63g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g250g940kcal0.4g235.1g0g0g
Sokeri 425g1726kcal0g424.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g50g200kcal0g49.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 325g1116kcal33.1g227.6g3.9g11.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10160g15756kcal89.4g2378.6g629.6g148.8g
Valittu annoskoko5080g7878kcal44.7g1189.3g314.8g74.4g
Annoskoko puolitettuna2540g3939kcal22.4g594.7g157.4g37.2g
Arvot/100g100g155kcal0.9g23.4g6.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317748