Raparperirahka piirakka

Munat 7kpl ja makeutusaine vaahdoksi, joukkoon mantelijauho (160g), fiberhusk (1rkl), kookos (2rkl) ja leivinjauhe (1tl).

Pellille 200 astetta, kevyen vaaleanruskeaksi.

Täytteeksi raparperi (tai mitä tahansa marjoja yms) maitorahka (250g) ja kananmuna (1kpl) + makeutusaine.

Levitetään pohjan päälle ja paistetaan loppuun.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Cassius

Cassius sanoi...

Tai siis noiden annoksien määrähän riippuu siitä millasia palasia kukakin leikkaa.. mulla on tapana toi pellillinen vetää 9 osaan ;)

sunnuntai 31.03.2013 klo 17:45

AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 1109g374kcal7.7g61g1.1g15.5g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g710g4259kcal170.4g46.9g383.3g0g
Maitorahka (rasvaton, pehmeä) (Valio), annos 250g1109g666kcal110.9g47.7g3.3g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g22g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 22g39kcal1.2g8.4g0g0.1g
Fiber husk (1rkl=10g)67g6.7kcal1g0g0.4g56.6g
Kananmuna kuoreton 2041g2911kcal255.1g6.1g209.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10160g16511kcal1092.6g340.2g1194.6g144.4g
Valittu annoskoko5080g8255kcal546.3g170.1g597.3g72.2g
Annoskoko puolitettuna2540g4128kcal273.2g85.1g298.7g36.1g
Arvot/100g100g163kcal10.8g3.3g11.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350500