Kanttarellimuhennos

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota.

Lisää pestyt ja pilkotut kanttarellit.

Kypsennä hiljalleen ja loppuvaiheessa lisää suola ja pippuri.

Lopuksi kerma ja vielä kypsennetään sekoitellen n. 5 min. Kokonaisvalm.

Aika n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Ursulah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g2008g482kcal36.1g60.2g10g38.2g
Sipuli (kuorittu)1004g271kcal13.1g48.2g2g17.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2008g6629kcal40.2g60.2g702.8g0g
Suola, annos 3g50g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 10g28kcal1.1g3.8g0.3g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10160g14819kcal181g344.8g1430.2g116g
Valittu annoskoko5080g7410kcal90.5g172.4g715.1g58g
Annoskoko puolitettuna2540g3705kcal45.3g86.2g357.6g29g
Arvot/100g100g146kcal1.8g3.4g14.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381750