Tonnikalaleivät

Uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Leivät pelille.

Levite päälle. 2 tomaattia siivuiksi ja leipien päälle.

Yrttisuolaa.

Tonnikalapurkki auki ja tasan leipien päälle.

Päälle tilliä, tuoretta tai pussista.

Juustoraaste päälle

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
100% ruisleipä (Vaasan), annos 33.3g1318g3032kcal88.3g553.7g22.4g184.6g
Tonnikala vedessä 932g974kcal209.2g0g14g0g
Tomaatti 1665g379kcal9.3g57.4g5g23.3g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)466g1258kcal139.8g0g79.2g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 100g70kcal1.2g11.3g1.2g3.9g
Tilli, tuore 400g120kcal14.7g3.6g3.2g8.4g
Becel kevyt margariini 5g200g639kcal3.4g0g69.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10160g12943kcal931.8g1252g389.8g440.4g
Valittu annoskoko5080g6471kcal465.9g626g194.9g220.2g
Annoskoko puolitettuna2540g3236kcal233g313g97.5g110.1g
Arvot/100g100g127kcal9.2g12.3g3.8g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90778