Lihakeitto

Hirvenliha on haudutettu uunissa 2h suolalla ja pippurilla maustettu.

yksi lihaliemikuutio keitinveteen

kun perunat ja muut aineet alkavat olemaan kypsiä lisätään valmiiksi paloiteltu hirvenliha

tarkistetaan maku ja maustetaan tarvittaessa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Tupu1983
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 300g228kcal5.6g46.5g0.6g3g
Peruna, vanha, kuorittu 420g320kcal7.9g65.1g0.8g4.2g
Keittojuurekset, apetit600g156kcal5.4g28.8g1.8g13.8g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Vesi3000g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 700g787kcal147.9g0g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10160g3014kcal335.2g286.6g48.6g44g
Valittu annoskoko5080g1507kcal167.6g143.3g24.3g22g
Annoskoko puolitettuna2540g754kcal83.8g71.7g12.2g11g
Arvot/100g100g30kcal3.3g2.8g0.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93600