Uunipaprikat (täyte)

Pekoni pilkotaan pieneksi ja paistetaan pannulla (voinokareessa) herkkusieniviipaleiden kanssa, lisää tonnikala ja raejuusto, sekoita hyvin.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja asettele puolikkaat uunivuokaan.

Lusikoi täytettä reilusti paprikoiden sisälle ja lisää päälle viipale juustoa.

Paista uunissa n.200 asteessa 15-30min tai kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Hellu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 1920g4343kcal307.2g9.6g345.6g0g
Voi 80g580kcal1g0.3g65g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 800g737kcal126.5g20g16g0g
Tonnikala vedessä 1120g1170kcal251.3g0g16.8g0g
Herkkusieni säilyke 800g136kcal16.8g1.6g2.4g19.2g
Kermajuusto (Pohjanpoika)360g1404kcal86.4g7.2g115.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10160g16739kcal1578.4g77.4g1122g38.4g
Valittu annoskoko5080g8370kcal789.2g38.7g561g19.2g
Annoskoko puolitettuna2540g4185kcal394.6g19.4g280.5g9.6g
Arvot/100g100g165kcal15.5g0.8g11g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93830