Mangohyydykekakku

Murusta digestivet, sekoita rasva keksin muruihin.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vaahdota kerma.

Lisää joukkoon rahka, tuorejuusto, sokeri, 1 prk mangososetta, sekoita.

Lisää tähän seokseen 4 kpl liivatelehtiä.

Laita hyytymään jääkaappiin muutamaksi tunniksi.

Sekoita 1 prk mangososetta ja 2 kpl liivatelehtiä, laita seos kakun päälle koristeeksi.

Hyydytä jääkaapissa.

Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 800g1385kcal60.8g18.4g120g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 800g2641kcal16g24g280g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1000g560kcal85g50g2g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi800g3600kcal52g480g168g24.8g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton320g2304kcal0g0g256g0g
Mangosose, Piltti1000g600kcal4g150g4g10g
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Liivatelehti, gelatiini24g84kcal20.5g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10168g25109kcal476.6g2124.2g1660g69.6g
Valittu annoskoko5084g12554kcal238.3g1062.1g830g34.8g
Annoskoko puolitettuna2542g6277kcal119.2g531.1g415g17.4g
Arvot/100g100g247kcal4.7g20.9g16.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178199