Omenapähkinäpaistos

Poista omenista siemenkodat ja pilko palasiksi.

Kotimaisia omenoita ei tarvitse kuoria.

Kirpeät lajikkeet sopivat makeaan jälkiruokaan.

Laita omenapalat/viipaleet uunivuokaan, pirskottele sitruunamehua niiden päälle niin omena ei tummu.

Sekoita kulhossa jauhot, kaurahiutaleet ja fariinisokeri sekä kaneli, lisää rasva ja sekoita tasaiseksi, lisää mukaan murskatut pähkinät.

Levitä kauramössö omenoiden päälle ja paista 200 asteessa noin 25 minuuttia, tarjoa vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 3200g1139kcal5.1g227.5g2.9g64g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 380g2694kcal1.4g0g304g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g600g2340kcal1.2g582g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 260g892kcal26.5g182g3.1g9.1g
Kaurahiutaleita(lidl)400g1400kcal56g224g27.6g40g
Suolapähkinä (Rainbow), annos 100g200g1220kcal50g28g100g15g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g4g15kcal0.1g3.2g0.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton40g8.4kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10168g19416kcal280.8g2494.6g875.4g256.2g
Valittu annoskoko5084g9708kcal140.4g1247.3g437.7g128.1g
Annoskoko puolitettuna2542g4854kcal70.2g623.7g218.9g64.1g
Arvot/100g100g191kcal2.8g24.5g8.6g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306258