Parsa-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja paista sitä uunin alatasolla 200 asteessa n. 10 min.

Levitä sulanut pinaatti tasaiseksi kerrokseksi esikypsennetyn piiraspohjan päälle.

Ripottele pinaattikerroksen pinnalle suolaa maun mukaan.

Levitä parsakaali, murennettu feta ja pinjansiemenet pinaatin päälle ja mausta mustapippurilla.

Sekoita kananmunat kermaviiliin ja levitä seos tasaiseksi kerrokseksi piirakan päälle.

Paista piirakkaa uunin keskitasolla 200 asteessa n. 40 min. tai kunnes se on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai1596g5906kcal79.8g510.8g399.1g31.9g
Pinaattipakaste 150g599g84kcal11.4g2.4g3g7.8g
Parsakaali brokkoli 599g210kcal27.7g11.7g1.8g15g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 798g2387kcal143.7g9.6g199.5g0g
Pinjansiemenet, Parrots200g1237kcal57.9g25.9g109.7g7.4g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 798g687kcal24.7g35.1g47.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu479g603kcal52.7g1.4g43.1g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10176g22228kcal795.8g1193.8g1608.2g124.2g
Valittu annoskoko5088g11114kcal397.9g596.9g804.1g62.1g
Annoskoko puolitettuna2544g5557kcal199g298.5g402.1g31.1g
Arvot/100g100g218kcal7.8g11.7g15.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104218