Perukan jauhelihasoosi

Paista jauheliha, sipulit.

Lisää muut aineet paitsi chili ja hauduta.

Lopuksi lisää chili kun nostat kasarin hellalta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g4138g6496kcal902g0g293.8g0g
Ruskea suuruste, Maizena150g571kcal1.5g138.3g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)601g162kcal7.8g28.9g1.2g10.2g
Paprikajauhe 60g193kcal8.9g11g7.8g22.5g
Suola, annos 3g45g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 33g70kcal9.9g2.1g2.3g0.3g
Chili paprika punainen60g24kcal1.2g5.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10176g15034kcal1862.6g371.4g611.8g66g
Valittu annoskoko5088g7517kcal931.3g185.7g305.9g33g
Annoskoko puolitettuna2544g3759kcal465.7g92.9g153g16.5g
Arvot/100g100g148kcal18.3g3.6g6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121449