Kana-pinaatti-pasta

Keitä pasta ohjeen mukaan väljässä vedessä.

Valuta.

Kypsennä broileria hetki kattilassa tai pannulla.

Hienonna sekaan valkosipuli.

Lisää voinokare ja pinaatti.

Kääntele niin, että pinaatti saa lämpöä.

Mausta myllystä mustapippurilla, suolalla ja sitruunamehulla.

Lisää viimeiseksi valutettu pasta ja kääntele pannulla sekaisin.

Jos annostelet ruoan, rouhi päälle vielä mustapippuria ja heitä päälle muutama kide suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen2398g3117kcal407.6g47.9g196.6g2.4g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g799g112kcal15.2g3.2g4g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu27g28kcal2.1g4.3g0.2g0.6g
Fettucine al naturaale tuorepasta (Pastella), annos 250g1332g3596kcal146.5g639.3g40g2.7g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 5 %, vähälaktoosinen 533g364kcal8g22.4g26.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10176g14433kcal1158.8g1434.2g534.8g11.4g
Valittu annoskoko5088g7217kcal579.4g717.1g267.4g5.7g
Annoskoko puolitettuna2544g3608kcal289.7g358.6g133.7g2.9g
Arvot/100g100g142kcal11.4g14.1g5.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128902