Sienibolognese

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä.

Lisää kuutioitu sipuli.

Anna kuullottua.

Lisää sienet ja tomaattimurska.

Mausta ja lisää lihaliemikuutio.

Anna hautua hiljaisella tulella pitkään.

Mitä kauemmin hautuu, sitä parempi kastikkeesta tulee.

Tarjoile vaikkapa pastan ja juustoraasteen kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienikuutio (Sauvon säilyke), annos 100g1200g240kcal30g14.4g6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1280g2125kcal243.2g0g128g0g
Tomaattimurska, 1 prk2134g572kcal12.8g113.1g4.3g29.9g
Sipuli (kuorittu)267g72kcal3.5g12.8g0.5g4.5g
Oliiviöljy 53g472kcal0g0g53.3g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g12g42kcal1.2g9.3g0.3g0g
Jauhelihamauste, annos 15g62g1.9kcal0g0.6g0.6g0g
Timjami 11g30kcal1g2.9g0.8g3.9g
Basilika, kuivattu 16g41kcal2.3g3.3g0.6g6.5g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl53g133kcal6.4g0.8g11.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10176g7458kcal600.8g314.4g412.2g89.8g
Valittu annoskoko5088g3729kcal300.4g157.2g206.1g44.9g
Annoskoko puolitettuna2544g1865kcal150.2g78.6g103.1g22.5g
Arvot/100g100g73kcal5.9g3.1g4.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156267