Banaanikakku

1. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (tilavuus 1,8 l).

2. Soseuta banaanit haarukalla.

Sekoita sitruunanmehu banaanisoseen joukkoon.

3. Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vaahdon joukkoon hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita jauhoseos vuorotellen banaanisoseen kanssa vaahdon joukkoon.

4. Paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla noin tunti.

Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.

Tarjoa kahvin kanssa.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g1391g1169kcal15.3g254.6g5.6g25g
Sitruunamehu, laimentamaton119g25kcal0.4g1.9g0g0.1g
Leivontamargariini 80% (Pirkka), annos 100g795g5724kcal0g0g636g0g
Sokeri 1014g4114kcal0g1012.6g0g0g
Kanamuna (Finfood), annos 55g656g938kcal45.3g1.1g37.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1034g3546kcal105.3g723.4g12.4g36.2g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15g0g0.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g40g145kcal1.4g31.6g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10176g31461kcal339.6g4080.4g1385.6g123g
Valittu annoskoko5088g15730kcal169.8g2040.2g692.8g61.5g
Annoskoko puolitettuna2544g7865kcal84.9g1020.1g346.4g30.8g
Arvot/100g100g309kcal3.3g40.1g13.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167468