Porkkanamunakas

Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja paista sitä pannulla voinokareessa ja hunajassa kunnes se on pehmennyt.

Riko munat lasiin ja riko niiden rakenne.

Lisää munat pannulle ja mausta mielesi mukaan suolalla ja esim.

mustapippurilla.

Paista munakasta keskilämmöllä kunnes se on päältä lähes hyytynyt ja lisää sitten päälle juustoraaste.

Kun juusto on sulanut, käännä munakas ja paista sitä vielä kymmenisen sekuntia juustopuolelta.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2640g3766kcal330g7.9g270.6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1560g437kcal9.4g92.8g3.1g39g
Voi 168g1219kcal2g0.7g136.6g0g
Hunaja 120g396kcal0.6g97g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g600g2160kcal168g12g162g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10176g15956kcal1020g420.8g1144.6g78g
Valittu annoskoko5088g7978kcal510g210.4g572.3g39g
Annoskoko puolitettuna2544g3989kcal255g105.2g286.2g19.5g
Arvot/100g100g157kcal10g4.1g11.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180318