Jauhelihapötkylät (karppi)

Laita kulhoon munat, juustot ja mausteet.

Pilko sekaan sipulit ja tomaatit pieniksi kuutioiksi.

Lisää jauheliha.

Pyöräytä mössöä käsin muutaman kerran jotta aineet sekoittuvat.

Muotoile leivinpaperille vedessä kastetuin käsin pötkylöitä.

Paista pötkylöitä uunissa 225 asteessa n. 25 min, kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2261g5008kcal395.7g0g384.4g0g
Kananmuna kuoreton 711g1014kcal88.8g2.1g72.8g0g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g646g756kcal18.1g25.8g64.6g0g
Edamer Viipale, annos 18g646g2080kcal161.5g12.9g155.1g0g
Sipuli 242g73kcal3g11.6g0.5g4.1g
Valkosipuli 81g88kcal6.4g13.2g0.5g1.7g
Tomaatti 485g110kcal2.7g16.7g1.5g6.8g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 6.5g18kcal0.7g2.5g0.2g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10176g18294kcal1353.8g169.6g1359.2g28.6g
Valittu annoskoko5088g9147kcal676.9g84.8g679.6g14.3g
Annoskoko puolitettuna2544g4573kcal338.5g42.4g339.8g7.2g
Arvot/100g100g180kcal13.3g1.7g13.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201249