Marjon sienileivät

- Sulata sienet pannulla
- lisää voi ja sipuli, anna hautua n 10 min
- lisää vehnäjauhot ja sekoita
- lisää ruokakerma ja mausta suolalla ja valkopippurilla, maista ja lisää mausteita tarpeen mukaan
- anna olla miedolla lämmollä 5 min
- voitele leivät, lisää sienet ja juustoraaste
- laita uuniin 200 astetta kunnes juustoraaste on saanut väriä

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Gauisus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g1028g308kcal10.3g41.1g3.1g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g857g1028kcal29.1g30.8g85.7g0g
Sipuli (kuorittu)343g93kcal4.5g16.4g0.7g5.8g
Vehnäjauho puolikarkea 34g118kcal3.5g24g0.4g1.2g
Voi 86g621kcal1g0.3g69.6g0g
Emmental punaleima raaste Ingman 100g480g1871kcal139.1g2.9g139.1g0g
Ruispalat (Vaasan), annos 27.5g2261g4862kcal185.4g927.1g29.4g226.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10176g17801kcal745.8g2085.2g656g466.2g
Valittu annoskoko5088g8900kcal372.9g1042.6g328g233.1g
Annoskoko puolitettuna2544g4450kcal186.5g521.3g164g116.6g
Arvot/100g100g175kcal7.3g20.5g6.4g4.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264817