Rahkapannukakku vähäkalorinen

Vatkaa munat kulhossa ja sekoita joukkoon 2 dl maidosta.

Vatkaa jauhot joukkoon desi kerrallaan.

Lisää suola ja sitten loppu maito hyvin sekoittaen.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Sekoita taikinaan juokseva margariini ja rahka ja kaada voidellulle (tai leivinpaperilla vuoratulle) reunalliselle uunipellille.

Laita täytteet.

Paista uunissa n. 30 minuuttia, kunnes pannukakku on pinnalta kauniin kullanruskea.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu319g402kcal35.1g1g28.7g0g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g1064g351kcal35.1g52.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 778g2669kcal79.3g544.4g9.3g27.2g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g80g527kcal0g0g59g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki665g372kcal56.5g33.2g1.3g0g
Vesi1064g0kcal0g0g0g0g
Vaaleaa tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow), annos 100g266g213kcal53.2g0g0.3g0g
Tomaatti, tuore2.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna, keitetty 293g417kcal36.6g0.9g30g0g
Oltermanni 17%545g1472kcal163.5g0g92.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10176g12845kcal918.6g1263.4g442.6g54.4g
Valittu annoskoko5088g6423kcal459.3g631.7g221.3g27.2g
Annoskoko puolitettuna2544g3211kcal229.7g315.9g110.7g13.6g
Arvot/100g100g126kcal9g12.4g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=289339