Atkins-makkarakeitto

Parsakaalista otin mukaan vain lehtiä.

Lisäksi laitoin mustapippuria ja hiukan ruususuolaa.

Oliiviöljyn laitoin vasta valmiiseen keittoon jotteivät hyvät rasvahapot mene piloille, ja tähän voi hyvin lisätä vielä öljyä tai voita jos haluaa rasvaisemman.

Samoin persiljan laitoin vasta juuri ennen tarjoilua.

Makkara oli Wotkinsin pekonigrilleriä mutta muukin käy. Tuli aika vähähiilihydraattinen soppa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Amarylliz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 1382g349kcal6.9g58g2.8g26.3g
Kaali, valkokaali511g108kcal6.1g17.4g1g10.7g
Parsakaali brokkoli 120g42kcal5.6g2.3g0.4g3g
Timjami 12g34kcal1.1g3.2g0.9g4.4g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Grillimakkara, lihaisa, keskiarvo 2403g5533kcal303g18.3g477.9g0.5g
Oliiviöljy 300g2656kcal0g0g300.4g0g
Persilja 240g66kcal3.3g2.6g0.5g19.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10176g17640kcal655.2g215.2g1568.2g132.2g
Valittu annoskoko5088g8820kcal327.6g107.6g784.1g66.1g
Annoskoko puolitettuna2544g4410kcal163.8g53.8g392.1g33.1g
Arvot/100g100g173kcal6.4g2.1g15.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301996