Jauhemaksapihvi

1. Kuori ja raasta porkkanat.

2.Sekoita porkkanaraasteeseen jauhettu maksa, kananmuna ja mausta seos niukasti suolalla ja ripauksella valkopippuria.

3. Kuumenna nokare rasvaa teflonpinnoitetussa pannussa.

Nosta seosta lusikalla kuumaan pannuun sopivan kokoisiksi pihveiksi.

Pienennä lämpöä.

Paista pihvit molemmin puolin hyvin miedolla lämmöllä, sillä maksa palaa herkästi.

Tarjoa perunasoseen ja puolukkasurvoksen tai herkkusienimuhennoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Jsp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1174g329kcal7g69.8g2.3g29.3g
Kananmuna kuorineen punnittu506g638kcal55.7g1.5g45.6g0g
Maksa naudan 2813g3687kcal517.1g163.7g104.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g161g1174kcal1.6g1.6g128.6g0g
Sipuli (kuorittu)434g117kcal5.6g20.8g0.9g7.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10176g11888kcal1174g514.8g563g73.4g
Valittu annoskoko5088g5944kcal587g257.4g281.5g36.7g
Annoskoko puolitettuna2544g2972kcal293.5g128.7g140.8g18.4g
Arvot/100g100g117kcal11.5g5.1g5.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310632