Mutakakku (Annika Rognebyn kirjasta)

Sulata voi. Vaahdota munat ja makeutusaine, lisää siihen voisula ja keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Kaada leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan ja paista 200 asteessa 10 min.

Itse olen voidellut ja jauhottanut mantelijauheella vuuan, ettei taatusti jää kiinni.

Tarjoile kunnolla jäähtyneenä, miel.

vasta seuraavana päivänä, kermavaahdon tai kermarahkan kanssa.

Ohje on 1,5 kertainen kirjan annokseen nähden, sopiva 24cm vuokaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1796g13109kcal18g18g1436.6g0g
Kananmuna kuoreton 2634g3757kcal329.2g7.9g270g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g239g946kcal4.3g232.3g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)84g8.4kcal1.3g0g0.5g71.2g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton287g919kcal66.4g30.2g59.8g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka48g191kcal0g47.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10176g37862kcal838.4g671.6g3533.8g142.4g
Valittu annoskoko5088g18931kcal419.2g335.8g1766.9g71.2g
Annoskoko puolitettuna2544g9466kcal209.6g167.9g883.5g35.6g
Arvot/100g100g372kcal8.2g6.6g34.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311546