Ahvenanmaan pannukakku

Kiehauta maito ja lisää mannaryynit.

Keitä 5-7 min sekoittaen.

Jäähdytä.

Vaahdota muna ja sokeri.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaadetaan seos laakeaan voideltuun (oivariini sitä varten) vuokaan halk.

noin 28 cm. Paistetaan uunissa 225 asteessa 30 min. Tarjoillaan mansikkahillon ja kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Millitys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)51g282kcal0.5g0.5g30.8g0g
Vehnäjauho, sunnuntai523g1830kcal62.7g371.3g11g15.7g
Sokeri340g1381kcal0g339.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu924g1164kcal101.6g2.8g83.2g0g
Anna Manna, runsaskuituinen, plus241g770kcal26.5g154g3.8g19.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3009g993kcal99.3g147.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10176g12840kcal581.2g2031.4g257.6g69.8g
Valittu annoskoko5088g6420kcal290.6g1015.7g128.8g34.9g
Annoskoko puolitettuna2544g3210kcal145.3g507.9g64.4g17.5g
Arvot/100g100g126kcal5.7g20g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=33230