Pastaa ja porkkana-jauhelihakastiketta

1. Paista jauheliha
2. Lisää lihaliemikuutio, vesi ja ruokakerma
3. Lisää ketsuppi ja raasta joukkoon porkkana
4. Anna muhia kymmenisen minuuttia, keitä sillävälin pasta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Altagracia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1399g3098kcal244.8g0g237.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g140g39kcal0.8g8.3g0.3g3.5g
Ketsuppi, mustapippuri (Felix), annos 20g80g80kcal1.2g17.6g0.4g1.7g
Ruokakerma, laktoositon (Rainbow), annos 200g799g480kcal7.2g41.6g32g2.4g
Vesi, vesijohtovesi 1199g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta, Torino1399g4896kcal181.9g937.3g35g83.9g
Lihaliemkuutio maggi extra40g112kcal3.6g3.8g9.2g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g32g283kcal0g0g32g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10176g17974kcal879g2017.2g693.4g183g
Valittu annoskoko5088g8987kcal439.5g1008.6g346.7g91.5g
Annoskoko puolitettuna2544g4494kcal219.8g504.3g173.4g45.8g
Arvot/100g100g177kcal8.6g19.8g6.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339578