Juureskeitto kidneypavuilla

Kuori ja silppua sipul , samoin kuori vihannekset ja kuutio, kuullota pannulla öljyss ja lisää kasvisliemi ja 1,5 dl vettä.

Mausta 1 tl kuminaa, 1 tl meiramia ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g800g576kcal20g134.4g0.8g0g
Juuriselleri 600g189kcal7.5g27.6g1.2g18.6g
Palsternakka 800g509kcal4g94.4g3.2g36g
Peruna, keskikokoinen 60g800g480kcal12g104g0.8g7.2g
Fenkoli, annos 100g400g124kcal5g29.2g0.8g12.4g
Rypsiöljy 24g212kcal0g0g24g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow4g10kcal0.4g0.4g0.8g0.1g
Kidneypapu (Go green), annos 100g800g760kcal64g112g5.6g64g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 260g85kcal1.6g14.5g0.5g6.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10176g5891kcal229g1033g75.4g289.8g
Valittu annoskoko5088g2945kcal114.5g516.5g37.7g144.9g
Annoskoko puolitettuna2544g1473kcal57.3g258.3g18.9g72.5g
Arvot/100g100g58kcal2.3g10.2g0.7g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347840