Jk1903 Herne-selleri-linssikeitto

Huuhdo ja liota linssit.

Kuori ja paloittele selleri ja sipuli.

Keitä kasvikset kypsäksi ja lisää herneet, keitä vielä 10 min ja soseuta.

Lisää kerma ja juusto.

Mausta suolalla ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr20g56kcal1.6g1.9g4.8g0.3g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 400g1274kcal97.5g182.8g7.6g35.6g
Sipuli (kuorittu)328g89kcal4.3g15.7g0.7g5.6g
Juuriselleri 540g170kcal6.8g24.8g1.1g16.7g
Herne, pakaste (rainbow)800g680kcal48g120g0g24.8g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl800g680kcal11.2g35.2g56g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g200g300kcal36g0g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10176g6497kcal410.8g760.8g176.4g166g
Valittu annoskoko5088g3249kcal205.4g380.4g88.2g83g
Annoskoko puolitettuna2544g1624kcal102.7g190.2g44.1g41.5g
Arvot/100g100g64kcal4g7.5g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384520