Jauhelihamureke, omena-sipuli ala Tuula

Sekoita jauheliha, sipulikeittoaines ja kermaviili mureketaikinaksi.

Anna taikinan turvota 15-30 minuuttia.

Voitele leivinpaperi öljyllä.

Taputtele taikina suorakaiteen muotoiseksi n. 30 x 25 cm. Raasta kuoritut omenat ja sipuli karkeaksi.

Levitä raaste murkelevyn päälle, valuta siirappi ja ripottele curry sekä mustapippuri raasteen päälle.

Laita sulatejuusto murut skäö peitä täyteainekset kinkku viipaleilla.

Rullaa levy leivinpaperia apuna käyttäen.

Kääri leivinpaperi tiiviisti murekkeen ympärille ja kierrä päät napakasti kiinni.

Siirrä mureke vuokaan ja paista uunissa 35-40 min. Tarjoa yrteillä ja tomaattikuutioilla maustetun pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2244g3725kcal426.4g0g224.4g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)641g417kcal20.5g30.8g22.4g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g241g770kcal21.6g125g14.4g21.6g
Omena, ulkomainen, kuorittu 641g287kcal1.2g60.4g0.6g11.5g
Sipuli 481g146kcal6g23.1g1g8.2g
Silavaton palvikinkku (Pajuniemi), annos 35g337g300kcal50.5g1.7g10.1g0g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g481g1347kcal91.4g0g110.6g4.8g
Siirappi 22g68kcal0g16.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10176g14115kcal1235.2g515.2g767g92.2g
Valittu annoskoko5088g7058kcal617.6g257.6g383.5g46.1g
Annoskoko puolitettuna2544g3529kcal308.8g128.8g191.8g23.1g
Arvot/100g100g139kcal12.1g5.1g7.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387706