Hanna-Leenan tonnikalalaatikko

Keitä pastaa.

Kaada keitetty pasta vuokaan ja sekoita tonnikala, raejuusto sekä munamaitoseos sekä mausteet pastan joukkoon.

Paista uunin keskitasolla 225 asteessa n. 30min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Vilman1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala, Rainbow (vedessä)1150g1265kcal264.5g0g11.5g0g
Kananmuna kuoreton 527g752kcal65.9g1.6g54g0g
Torino täysjyvämakaroni, annos 60g1567g5170kcal250.7g971.3g31.3g94g
Arkirae (Valio), annos 100g623g436kcal74.7g21.8g6.2g0g
Ketsuppi 240g219kcal3g46g1g2.9g
Maitojuoma, rasvaton, laktoositon (Valio)719g187kcal23.7g22.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)264g71kcal3.4g12.6g0.5g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10176g16198kcal1371.8g2151.2g209g202.8g
Valittu annoskoko5088g8099kcal685.9g1075.6g104.5g101.4g
Annoskoko puolitettuna2544g4050kcal343g537.8g52.3g50.7g
Arvot/100g100g159kcal13.5g21.1g2.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=398441