Mansikkatorttu

1. Vaahdota munat ja sokeri.

2. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään ja siivilöi ne vaahdon sekaan.

3. Paista korppujauhotetussa piirakkavuoassa 10-15 min. 200 C:ssa.

Anna jäähtyä.

4. Vaahdota kermavaahto ja sekoita täyteaineet keskenään.

5. Levitä täyte pohjan päälle ja koristele mansikoilla.

Jos tortun laittaa kylmään muutamasi tunniksi ennen tarjoilua, täyte kiinteytyy.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Helikello
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 663g946kcal82.9g2g68g0g
Sokeri 342g1387kcal0g341.3g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai261g914kcal31.3g185.5g5.5g7.8g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 804g1063kcal21.1g25.7g96.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl804g2733kcal16.1g24.1g281.3g0g
Sokeri 145g587kcal0g144.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g40g161kcal0g39.8g0g0g
Mansikka 2010g935kcal10g168.8g4g38.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10176g17523kcal324.8g1878.6g910.6g92.2g
Valittu annoskoko5088g8762kcal162.4g939.3g455.3g46.1g
Annoskoko puolitettuna2544g4381kcal81.2g469.7g227.7g23.1g
Arvot/100g100g172kcal3.2g18.5g8.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431709