Perunajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha ja silputut sipulit.

Lisää pyre, mausteet ja lihaliemi.

Anna hiljalleen nyt kiehua.

Kuori ja siivuta perunat.

Voitele uunivuoka.

Lado vuoronperään perunoita ja lihaseosta, kaada kaikki liemi mukaan.

Halutessa pinnalle reiluja lohkoja Aura juustoa.

Mausteina mustapippurirouhe ja yrtejä maun mukaan.

Laita 200 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1621g1234kcal30.5g251.2g3.2g16.2g
Jauheliha, sika-nauta 1201g2659kcal210.1g0g204.1g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Tomaattipyree, Pirkka210g172kcal7.1g39.9g2.1g2.1g
Lihaliemi laimennettu 1501g284kcal0g45g9g0.3g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g225g585kcal60.8g0g38.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10176g10095kcal629.6g710.8g515g48.6g
Valittu annoskoko5088g5048kcal314.8g355.4g257.5g24.3g
Annoskoko puolitettuna2544g2524kcal157.4g177.7g128.8g12.2g
Arvot/100g100g99kcal6.2g7g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435978