Uunipaprikat (täyte)

Pekoni pilkotaan pieneksi ja paistetaan pannulla (voinokareessa) herkkusieniviipaleiden kanssa, lisää tonnikala ja raejuusto, sekoita hyvin.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja asettele puolikkaat uunivuokaan.

Lusikoi täytettä reilusti paprikoiden sisälle ja lisää päälle viipale juustoa.

Paista uunissa n.200 asteessa 15-30min tai kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Hellu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 1923g4350kcal307.7g9.6g346.1g0g
Voi 80g581kcal1g0.3g65.1g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 801g738kcal126.7g20g16g0g
Tonnikala vedessä 1122g1172kcal251.7g0g16.8g0g
Herkkusieni säilyke 801g136kcal16.8g1.6g2.4g19.2g
Kermajuusto (Pohjanpoika)361g1406kcal86.5g7.2g115.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10176g16766kcal1580.8g77.4g1123.6g38.4g
Valittu annoskoko5088g8383kcal790.4g38.7g561.8g19.2g
Annoskoko puolitettuna2544g4192kcal395.2g19.4g280.9g9.6g
Arvot/100g100g165kcal15.5g0.8g11g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93830